Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα

«Προσθήκη και επέκταση 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ασκληπιείου»

Κωδικός ΟΠΣ/MIS
6001609
Δικαιούχος
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
Συνολική Δημόσια Δαπάνη
1.200.402,96€
Ημερομηνία ένταξης
Περιφερειακή Ενότητα
Π.Ε. Αργολίδας
ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
Πρόγραμμα
«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» 2021-2027
Προγραμματική περίοδος
ΕΣΠΑ 2021-2027
Δράση
4.ii.2 «Δημιουργία, επέκταση και εκσυγχρονισμός μονάδων πρωτοβάθμιας (περιλαμβανομένων των ολοήμερων σχολείων) ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»
Ταμείο συγχρηματοδότησης
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
Κατάσταση
Ενταγμένη
Πληροφορίες

Ένταξη της Πράξης «Προσθήκη και επέκταση 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ασκληπιείου» με Κωδικό ΟΠΣ 6001609 και ένταξη στο Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2021-2027»

Η Πράξη αφορά στη δημιουργία νέου κτιρίου δημοτικού σχολείου ως προσθήκη σε υφιστάμενο κτίριο, με στόχο την σύσταση ενός ενιαίου σχολικού συγκροτήματος στο Ασκληπιείο (Λυγουριό) του Ν. Αργολίδος. Στο χώρο λειτουργεί και Νηπιαγωγείο.

Το οικόπεδο που θα κατασκευαστεί η προσθήκη στο σχολικό συγκρότημα είναι υπερυψωμένο σε σχέση με το επίπεδο των δρόμων κατά 4μ. περίπου, με το κάτω νότιο του όριο να αποτελεί υποχρεωτικό κοινόχρηστο χώρο πρασίνου. Στην δυτική πλευρά του οικοπέδου διέρχεται η ασφαλτοστρωμένη οδός Ναυπλίου από την οποία θα πραγματοποιούνται οι δύο προσβάσεις στο σχολείο.

Η ανάπτυξη του κτιρίου θα είναι διώροφη σε σχήμα ορθογώνιου παραλληλογράμμου με αίθριο και η τοποθέτησή του θα είναι σε διάταξη «Π», με την υπάρχουσα υποδομή και τον συνολικό προαύλιο χώρο εσωτερικά. Το σχολικό συγκρότημα θα αποτελείται από επιμέρους λειτουργικές ενότητες, με ενοποίηση σε ότι αφορά την τελική τους επικάλυψη με κεραμοσκεπές.

Το έργο θα ολοκληρωθεί σε μία φάση, στο τέλος της οποίας ο Ανάδοχος θα παραδώσει την προσθήκη του νέου κτιρίου του δημοτικού σχολείου του Ασκληπιείου με όλες τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του περιβάλλοντα χώρου.

Σχετικά αρχεία
Συνημμένο Μέγεθος
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΩΔ ΠΣ 6001609 9ΝΚΔ7Λ1-ΓΧΔ.pdf (319.41 KB) 319.41 KB